De coronacrisis heeft onze manier van werken volledig veranderd. Autonomie en flexibiliteit zijn sinds midden maart basisbegrippen geworden. Dit heeft geleid tot veel veranderingen voor HR, zoals het meten van de prestaties van werknemers die thuis werken.

Het nieuwe normaal vraagt dan ook om een andere invulling van de flexibiliteitsbehoeften van organisaties. Om u hierin te begeleiden, bieden wij u een performance audit.

Uw voordelen:

  • U krijgt een beeld van de acties die u moet nemen om te voldoen aan de flexibiliteitsbehoeften van uw organisatie (evaluatiecriteria, aanpassing van processen, opleidingsbehoeften, enz.)
  • U ontvangt een "kant-en-klaar" pakket waarmee u uw basisbehoeften kunt definiëren en direct kunt implementeren in uw bedrijf.

Ontdek uw actiepunten via een performance audit


Wilt u een performance audit laten uitvoeren? Vul het formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

Gebruiksvoorwaarden

Foodtruck

Optimaliseer de Employee Engagement in uw bedrijf

Een optimale Employee Engagement draagt bij aan uw bedrijfssucces. Maar hoe begint u daaraan? Lees er meer over in onze whitepaper en krijg concrete cases die u kunt toepassen op uw organisatie.

Meeting

Hoe gaat u als onderneming correct om met telewerken?

Ook na de coronacrisis vragen veel werknemers om vaker van thuis uit te werken. Als u niet op deze vraag reageert, kan dat leiden tot demotivering en frustratie. Wij helpen u om deze uitdaging correct aan te gaan.