De trend naar een doorgedreven personalisering en flexibiliteit dringt stilaan door in alle lagen van de maatschappij - ook in de wereld van HR-professionals. Dat uit zich in het toenemende belang van de ‘Employee Experience’: het geheel van indrukken, ervaringen en gevoelens van een werknemer met betrekking tot uw bedrijf.

Als onderneming heeft u er alle baat bij dat deze experience positief is. Maar de werknemer centraal stellen is voor veel ondernemingen een nogal ingrijpende verandering. Daarom schreven wij voor u deze whitepaper.

Ontdek het basisrecept voor een goede Employee Experience


Vul het formulier in en download onze whitepaper. Hierin vindt u praktische informatie en case studies die u kunt toepassen op uw onderneming.

Gebruiksvoorwaarden

Foodtruck

Hoe gaat u als onderneming correct om met telewerken?

Ook na de coronacrisis vragen veel werknemers om vaker van thuis uit te werken. Als u niet op deze vraag reageert, kan dat leiden tot demotivering en frustratie. Wij helpen u om deze uitdaging correct aan te gaan.

Meeting

Ontdek uw actiepunten via een performance audit

Het nieuwe normaal vraagt om een andere invulling van de flexibiliteitsbehoeften van organisaties. Via een performance audit ontdekt u concrete actiepunten en krijgt u kant-en-klare oplossingen om uw performance management aan te passen.