Gratis whitepaper Bel me

Als ondernemer moet je veel. Je moet dicht. Weer open.
Je moet creatief zijn. Inventief worden.
Je moet je werknemers gemotiveerd houden. En je bedrijf georganiseerd.
Je moet flexibel zijn en tegelijk niet plooien. Je moet niet opgeven.

Wij willen ondernemers zoals jij ondersteunen met raad en daad in deze bijzondere tijden. We willen de economie samen met jou helpen herstellen, want zonder ondernemers geen herstel, zelfs geen economie.

Zit je net als andere ondernemers ook met vele vragen, zoals onder andere deze?

De economische, menselijke en praktische gevolgen van het coronavirus worden door iedereen gevoeld, ook door werkgevers en werknemers. Dus allicht ook door jou, en door jouw medewerkers?

Onze experten staan voortdurend met up-to-date informatie en advies klaar voor jou en je onderneming, in diverse domeinen: fiscaal, juridisch, HR en nog zo veel meer.

Benieuwd hoe het zal zijn om na zo'n lange periode van massaal telewerk weer "normaal" te worden? Wat als telewerken de norm wordt?

Wij kunnen je bijstaan in deze complexe omschakeling. En dat doen we zelfs vanop afstand. Wij begeleiden je bedrijf bij deze nieuwe manier van werken en implementeren samen met jou en je medewerkers de beste optimalisatiemaatregelen.

Wil je, gezien de huidige omstandigheden en de automatisering van je loonbeheer en human resources, de band met je werknemers aanhalen of versterken?

Wij kunnen je helpen met software aangepast aan moderne behoeften, zoals onze unieke ProSalary software voor loon- en personeelsbeheer, die heel wat zaken vlotter en vriendelijker doet lopen.

Hoe kan je medewerkers écht optimaal vergoeden, met tegelijk een minimale impact op je budget?

Dat kan met ons My Choice cafetariaplan of ons Bonus Optimisation Plan, waardoor medewerkers de optimale beloning en voordelen puren uit het beschikbare budget.

Voel je je overweldigd door de impact van alle nieuwe maatregelen, en door de vele vragen van jouw werknemers, omdat je bedrijf nog geen personeelsafdeling heeft?

Geen nood, onze ervaren Partena One consultants nemen jouw loonbeheer en personeelsadministratie volledig over. Dit kan zowel in jouw kantoren als op afstand gebeuren. Zo kan jij je focussen op de kern van je zaak. Wij regelen alle andere zaakjes wel.

Heb je dringend versterking nodig voor je personeelsbeheer, maar heb je geen tijd of expertise om zo iemand te zoeken?

Partena Professional HR Partners heeft interim of voltijdse profielen voor personeelsbeheer klaar staan voor jouw bedrijf. Onze Payroll & HR-experts beschikken over een brede waaier aan ervaring als payrollbeheerder, rekruteerder, loopbaanbegeleider, HR of juridisch expert. En ze zijn meteen inzetbaar.

De ALLES KAN, NIETS MOET afspraak.

Ga met ons het gesprek aan en ontdek hoe wij jou en je onderneming kunnen helpen. Een open gesprek, waar niet de focus op móeten ligt, maar op kúnnen.

Gebruiksvoorwaarden

gratis whitepaper Whitepaper

Hoe hou je medewerkers écht gemotiveerd in deze snel veranderende en bijzondere tijden?

Lees het in onze whitepaper “Basisrecept voor een optimale Employee Experience”. Ontdek onder andere waarom je beter niet zomaar een bonus geeft.

De Employee Experience draait om het geheel van indrukken, ervaringen en gevoelens van een werknemer over jouw bedrijf.

Blije werknemers zijn niet alleen productiever, ze zijn ook blijvers. Want talent is schaars.

Een goede Employee Experience draagt zo bij tot een optimaal Employee Engagement, dé hedendaagse toetssteen van een HR-beleid dat écht resultaat oplevert.

Download gratis whitepaper