De laatste weken ervaren uw medewerkers druk vanuit verschillende hoeken. Iedereen gaat hier anders mee om. Sommigen staan te popelen om weer aan het werk te gaan, anderen vinden het moeilijk om hun motivatie terug te vinden. Deze situatie verplicht ons dan ook om het leven op het werk te herbekijken.

Partena Professional begeleidt u in deze “back to work”-fase. Dit doen we door uw human capital te meten en te analyseren op o.a. het gebied van betrokkenheid en motivatie, de mate van stress en vermoeidheid, en de impact van de organisatie op uw medewerkers.

Het resultaat is een wetenschappelijk onderbouwde analyse, inclusief een actieplan dat wordt opgesteld door onze HR-specialisten. Hiermee kunt u snel aan de slag en zult u ook direct resultaat boeken.

Een kleine investering met een groot resultaat

Wilt u ervoor zorgen dat al uw medewerkers zich goed en gemotiveerd voelen op het werk? Vul het formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

* U kunt de privacy-verklaring terugvinden op www.partena-professional.be/nl/privacy

Foodtruck

Zo creëert u een agile HR-management

Agile werken is niet langer een IT-term: het is tevens de nieuwe realiteit voor de HR-wereld. Hoe zet u als organisatie efficiënt in op agility? Ontdek het in deze whitepaper.

Meeting

Wij helpen u om HR-processen te automatiseren

Door bepaalde HR-processen te automatiseren bespaart u tijd en kunt u zich focussen op essentiële taken. Bovendien krijgen uw werknemers zo meer autonomie.