De Tax Shelter voor startups is een fiscale stimulans om het ondernemerschap te steunen

Startups vinden het moeilijk om kapitaal aan te trekken om hun groei te financieren terwijl er tegelijkertijd meer dan €257 miljard aan kapitaal ligt te ‘slapen’ op de Belgische spaarrekeningen. Deze fondsen zouden gebruikt kunnen worden om in ondernemingen te investeren.

Indien slechts 1% van de Belgische bevolking een klein gedeelte van hun spaargeld in de meest belovende startups zou investeren, zouden we honderden nieuwe ondernemingen en duizenden nieuwe banen kunnen creëren om onze economie te verjongen en onze sociale welvaart te verbeteren.

Kom er alles over te weten in het E-book

 • Wat is crowdfunding?

  U bent in een fiscaal voordeel geïnteresseerd, maar u wilt eerst de basisideeën opfrissen? Ontdek hoe u vandaag nog kunt investeren in een veelbelovende startup vanaf slechts €100.

 • De Tax Shelter Basics

  Laten we beginnen bij het begin. Wat is het? Hoe werkt het? En uiteraard, hoe kunt u hiervan gebruik maken.

 • De voordelen van de Tax Shelter voor investeerders

  Bent u geïnteresseerd in investeren en belastingvermindering? Door te investeren in Tax Shelter crowdfunding campagnes op MyMicroInvest, komt u mogelijk in aanmerking om een belastingvermindering tot €45.000 per jaar te eisen!

 • De voordelen van de Tax Shelter voor ondernemers

  Bent u op zoek naar kapitaal voor uw onderneming? Dankzij Tax Shelter-investeringen via crowdfunding kunt u van idee naar lancering evolueren en uw onderneming op de juiste manier laten groeien, en bovendien veel mensen bereiken.

 • “De Tax Shelter is een buitenkans voor iedereen die geïnteresseerd is in het verminderen van zijn of haar belastingen door te investeren in bedrijven” - Sarah Kawa, Head of Legal bij MyMicroInvest.