De stap naar het ondernemerschap is groot en alle hulp is daarbij welkom. Partena Professional werkt voortdurend aan zijn expertise om concrete hulp te kunnen bieden aan alle ondernemers, ongeacht hun omvang en hun ambitie, om hen het leven gemakkelijker te maken en hen bij te staan met advies op maat. Met de groep P&V werd nu een akkoord op lange termijn afgesloten om verzekeringsproducten aan te bieden aan een welbepaalde doelgroep: zelfstandigen, bedrijfsleiders en zaakvoerders van KMO’s.

Als u gecontacteerd wilt worden voor een aanbieding op de producten, aarzel dan niet om het bijgevoegde formulier in te vullen! U kunt ook een simulatie voor uw persoonlijke dekking doen op onze online 'Social Security Optimizer' tool.

* U kunt de privacy-verklaring terugvinden op https://www.partena-professional.be/nl/privacy/

Welke oplossingen worden aangeboden?

 • Toegang tot producten van P&V aan een voordelig tarief

  Vanaf vandaag heeft elke zelfstandige of bedrijfsleider die een beroep doet op de diensten van Partena Professional ook toegang tot de expertise van de P&V-agenten op het gebied van verzekeringen.

 • Uitbreiding van de Non-Life-diensten

  Partena Professional wou zijn aanbod uitbreiden en de bestaande producten verbeteren. Het aanbod van P&V Verzekeringen speelt daarop in.

 • Een “One-Stop”-oplossing

  Dankzij de samenwerking tussen de agenten van P&V en de diensten van Partena Professional kunnen ondernemers rekenen op een “One-Stop”-oplossing, zowel voor hun professionele als hun privébehoeften. Dat betekent een kostbare tijdswinst voor hen en garandeert een volledig pakket op maat, samen met aangepast juridisch advies.

 • Nauw contact

  de agenten van P&V helpen u van dichtbij: hun kantoren liggen vaak in de buurt van die van Partena.

 • “De P&V-groep biedt oplossingen die de verschillende aspecten van het dagelijkse leven van onze klanten bestrijken. Ze kennen de Belgische bedrijfswereld goed en de nabijheid van hun netwerk van agenten vormt voor ons een troef. Dit partnerschap versterkt onze positie op de markt. Zo kunnen wij uitgroeien tot DE referentie bij uitstek voor professionals”

  Michel Halet, Deputy CEO Partena Professional