Je bedrijf telt al meer dan 10 medewerkers? Gefeliciteerd, je ambitie maakte ongetwijfeld dat je kon groeien van een kleine naar een middelgrote onderneming. Partena Professional heeft de ideale oplossing voor je personeelsbeleid, zodat jij je volledig kan concentreren op nieuwe groei.

Schakel je HR-management een niveau hoger dankzij onze tips en ons team van experts.

Partena Professional, dat zijn tal van diensten onder één dak. Wij zijn zoveel meer dan een sociaal secretariaat, wij kunnen je helpen in tal van domeinen. En dat maakt ons uniek! Maar oordeel zelf.

Motivatie van je medewerkers

Loonoptimalisatie, loonbonussen, cafetariaplannen… Er bestaan tal van fiscaal interessante voordelen om talent aan te trekken en je zorgvuldig gekozen medewerkers te motiveren. Met Partena Professional vind je steeds de meest geschikte formule.

Internationalisering

Steeds meer KMO’s zijn actief op de internationale markt, waardoor hun HR-beleid moet volgen. Er gelden bijzondere regels om medewerkers naar het buitenland uit te sturen of mensen internationaal aan te werven. Partena Professional verzorgt deze administratie in jouw plaats, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt telt: bedrijfsresultaten boeken.

HR-strategie

Het kan een voordeel zijn om je personeelsmanagement te optimaliseren door externe HR-experts. Ontdek alles over het outsourcen van je HR en over de Employee Journey Mapping. Die bezorgt je medewerkers een positieve ervaring in jouw bedrijf.

Inspiratie

We leven in een wereld die snel verandert. Als HR-manager moet je mee met het ritme, zodat je een inspirerende coach blijft voor je medewerkers.