Download de startersgids Bel me terug

Je hebt er lang over nagedacht, maar nu ben je helemaal zeker: je gaat starten als zelfstandige. Er breekt een spannend nieuw hoofdstuk aan in je leven. En Partena Professional helpt je het helemaal uit te schrijven.

Je hebt beslist om je voluit in een nieuw avontuur te gooien. Omdat je weet wat je wilt. En vooral omdat je erin gelooft. En dus maak je je op voor een flinke uitdaging!

Foodtruck

Zelfstandige in hoofdberoep

Je oefent een activiteit uit zonder arbeidscontract met een werkgever. Jij bent je eigen baas en je kan binnenkort 100% gaan voor een leven als zelfstandige! Voor een vlotte start, kan je je maar beter omringen door de allerbeste adviseurs.

Meeting

Zelfstandige in bijberoep.

Je hebt een contract bij een bedrijf maar daarnaast is er een passie waar je absoluut iets mee wilt doen. Misschien toch nog even proefdraaien voor je er voluit voor gaat? Dan kan je je nieuwe activiteit uitoefenen in bijberoep. Ook dan staat Partena Professional klaar om je te begeleiden in dit nieuwe avontuur.

Meeting

Vrij beroep

Voor bepaalde beroepen (arts, kinesitherapeut, advocaat, boekhouder, vastgoedmakelaar of architect) geldt een specifieke regelgeving. Partena Professional heeft de nodige expertise om je moeiteloos op weg te helpen.

Partena Professional, al je oplossingen onder één dak.

Wij zijn veel meer dan een sociaal secretariaat, wij kunnen je helpen in tal van domeinen. En dat maakt ons uniek!

Verzeker zowel jezelf als je business

Bij de start van je activiteit moet je verplicht een aantal verzekeringen afsluiten. Sommige zijn verplicht, andere worden sterk aangeraden om moeilijke situaties het hoofd te kunnen bieden. Wij garanderen steeds de beste verzekeringen voor een optimale sociale dekking.

Nood aan financiering?

Wij hebben financieringsmodules op maat van starters! Die zijn gemakkelijk, snel en interessant.

Fiscale of juridische bescherming?

Ontdek ons aanbod voor zelfstandigen met zijn talrijke voordelen.

Autoleasing

Ontdek met My Fleet de beste formule voor je bedrijfswagen. Wij hebben oplossingen die geschikt zijn voor jouw specifieke situatie.

Meer weten

Met Partena Professional zit je goed

Heb je nog vragen over je bedrijfsbeheer?

Neem contact met ons op

02/549 79 79 OF

Onze experts bellen je terug

Bel me terug

Maak vandaag nog een afspraak

Waarom nog wachten om aan je nieuwe professionele leven te beginnen? Maak nu online een afspraak.

Maak je afspraak

Welkom op onze infosessies voor starters

Ben je van plan om als zelfstandige te beginnen? Kom onze experts ontmoeten, vertel ons over je project en stel al je vragen.

Schrijf je in