U heeft 50 voltijdse equivalenten (VTE) of meer in dienst? Wist u dat u dan verplicht bent om sociale verkiezingen te organiseren om de vier jaar?

Niet altijd evident als u een onderneming moet doen draaien. Temeer omdat de wet een zeer strikte opvolging van de procedure vereist: een eenvoudige fout kan u verplichten om helemaal opnieuw te beginnen. Laat u dus bijstaan door een specialist: dankzij de begeleiding die Partena Professional u biedt, zal er niets aan uw aandacht ontsnappen. Zo bent u er zeker van dat alles correct verloopt, en uw werklast wordt tot een minimum herleid.

Verlies geen tijd en behoud de sociale vrede : ontdek onze formules

Door een beroep te doen op de begeleiding van Partena professional vermijdt u fouten, alsook eventuele interne conflicten en bijkomende kosten. U bent er zeker van dat uw personeelsbestand correct wordt geteld en dat de documenten met de juiste informatie gereed zullen zijn binnen de vooropgestelde termijn. Zo bent u niet alleen keurig in orde, maar bespaart u ook tijd.

Reken voor uw sociale verkiezingen op Partena Professional:

  • U wordt van begin tot einde professioneel begeleid, zo hebben we voor talrijke ondernemingen al meer dan 1000 gelijkaardige procedures georganiseerd.
  • U bent er zeker van dat elke stap correct zal worden uitgevoerd.
  • Uw personeelsdienst zal minder werk en zorgen hebben.
  • U ontwijkt sociale onenigheid en boetes.

* U kunt de privacy-verklaring terugvinden op https://www.partena-professional.be/nl/privacy/