Partena Professional stelt u een Bonus Optimisation Plan voor waarmee u het variabele loon van uw werknemers kunt optimaliseren. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw medewerkers te belonen voor hun inzet en aan te moedigen.

U kunt uw werknemers op 4 manieren aanmoedigen om op hun elan verder te gaan:

  • Warrants
  • Winstpremie
  • Loonbonus cao 90
  • Cash bonus

Maar welke beloningsvorm past het best bij uw onderneming en uw doelstellingen? En worden dergelijke bonussen niet heel zwaar belast?

Om te weten welke bonus het beste past bij uw onderneming, heeft Partena Professional het Bonus Optimisation Plan ontwikkeld. Een handig instrument om het variabele loon van uw medewerkers te optimaliseren.

Ontdek uw mogelijkheden om kosten te optimaliseren

Heeft u interesse in een Bonus Optimisation Plan? Vul het formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

Gebruiksvoorwaarden

Magazine

Ondernemen na corona: hoe pakt u het aan?

De coronacrisis heeft veel bedrijven gedwongen tot een nieuwe manier van werken. Maar hoe optimaliseert u de kosten bij het herstarten van uw onderneming? Wat zijn de mogelijke oplossingen? Lees er alles over in ons gratis magazine Ondernemen.

Telework

Optimaliseer uw kosten rond telewerken

De kans is groot dat thuiswerken ingeburgerd blijft, zelfs wanneer de economie zich opnieuw hersteld heeft. Veel werknemers verwachten echter een onkostenvergoeding wanneer zij thuiswerken. Wij bekijken samen met u hoe u de kosten rond dit telewerken kunt optimaliseren.