Helpigo, de ideale oplossing om personeel te vinden

Helpigo geeft u online toegang tot een databank met geschikte kandidaten die op korte, middellange en lange termijn beschikbaar zijn. 

Klant bij Partena Pay’n People ? Krijg 12 maanden gratis toegang (geschenk ter waarde van € 1.188 excl. btw). Mis dit exclusieve aanbod niet!

Laat uw gegevens achter. U krijgt van ons een e-mail waarin we toelichten:

 • hoe Helpigo werkt;
 • wat de promotie precies inhoudt

Helpigo is de ideale oplossing om snel geschikte kandidaten te vinden:

 • Een performante jobsite op maat van uw activiteitensector

  Helpigo stelt u de beste kandidaten voor, afhankelijk van uw activiteitensector activiteitensector (horeca, handel, sport, industrie, bouw, logistiek, enz.).

 • U belandt meteen in het selectieproces

  U moet geen jobadvertentie meer maken of cv’s uitpluizen. Helpigo stelt u de kandidaten voor die geschikt zijn voor uw activiteitensector, de gevraagde uren willen werken en over de gewenste competenties beschikken.

 • U hebt toegang tot een databank met geschoolde, flexibele en gemotiveerde kandidaten

  De competenties en referenties van de werknemers zijn slechts één muisklik verwijderd.

 • U kan uw eigen lijst van favoriete kandidaten aanleggen

  U kan zoekopdrachten uitvoeren op de gewenste competenties, ervaring en regio. Vervolgens kan u een lijst maken van uw favoriete kandidaten.

 • U bepaalt zelf, zonder verplichting, de voorwaarden van uw samenwerking

  Hebt u een interessante kandidaat gevonden dan krijgt u zijn gegevens. U kan dan een afspraak maken om samen de voorwaarden van uw samenwerking te bespreken. U kan makkelijk in contact komen met de kandidaat en hebt geen verplichtingen.

 • Over Helpigo

  ‘Het uitgangspunt van ons project was de vaststelling dat het proces van jobaanbiedingen bijzonder frustrerend kan zijn. Voor werkgevers die dringend een werkkracht nodig hebben, zijn jobadvertenties een tijdrovende taak en bieden zij geen enkele garantie. Met Helpigo hebben zij direct toegang tot de profielen en roosters van de werknemers op het terrein.’

  Michael Van Cutsem, de oprichter van Helpigo